C+ COMMUNICATIE
 

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning van je organisatie of team?  

C+ Communicatie is Josée Verbeek. Door de inzet van (interne) communicatie lever ik graag resultaatgericht met oog voor mensen een meerwaarde aan een organisatie. Als verbindende senior communicatieprofessional ben ik in staat om vanuit strategie en inlevingsvermogen belangentegenstellingen te overbruggen en visie pragmatisch om te zetten in daadkracht. 

Ik zie de potentie in mensen, teams en organisaties en vind het een uitdaging deze ten volle te benutten door betrokkenen te inspireren en op inhoud en resultaat te verbinden. Ik zet me hier zelfstandig of samen met een team op basis van mijn strategisch inzicht, vakinhoudelijke expertise en ruime ervaring graag voor in. Analytisch sterk, professioneel en sensitief ben ik als interim adviseur, consultant of projectmanager breed inzetbaar. 

Geïnteresseerd in een gesprek om nader kennis te maken? Ik hoor graag van je!