C+ COMMUNICATIE
 

Profiel

Mijn werkervaring heeft me geleerd waar mijn kracht zit. Ik ben gespecialiseerd in interne communicatie, verandercommunicatie, leiderschapscommunicatie en (team)coaching. Ik ben breed inzetbaar als consultant, adviseur, projectleider en (team)coach. 

Voor grote of kleine organisaties die projecten of programma’s moeten introduceren met een verandercomponent of op strategisch niveau een koerswijziging willen doorvoeren en daarbij advies en ondersteuning kunnen gebruiken. Of organisaties die door afwezigheid in een team of het aanpassen van hun werkwijze of proces een tijdelijke uitbreiding van hun capaciteit nodig hebben. Mogelijke resultaten zijn het opstellen van communicatieplannen, het communicatief begeleiden van een veranderprogramma of reorganisatietraject, het introduceren van nieuwe communicatieconcepten en bijbehorende middelen.

Met mijn positieve energie en enthousiasme neem ik graag het voortouw en weet ik mensen te verbinden en van individuen een team te maken. Collega’s beschrijven mij als inhoudelijk sterk, zelfstandig, betrokken, gedreven en sensitief. Ik ben geïnteresseerd in nieuwe technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en in mensen. Ik leg snel verbanden en maak makkelijk contact met collega’s, waarbij ik geloof in werkplezier, het geven van feedback, resultaatgericht samenwerken en coachend leidinggeven. Ik leg daarbij de lat hoog en ben ambitieus in het behalen van de resultaten en de te bereiken doelstellingen.